sunt fericit! 20SiCevaLa100

8 septembrie 2006
sunt fericit! cat pentru 20. pe 6 am avut examenul la statistica. Pe 7, la ora 11, m-am dus dupa  rezultat. sala T23..multa lume. m-am asezat intr-o ultima banca,mi-am scos carnetul de note, am completat numele examenului si data, si m-am pregatit de marea veste! nota! asa ca ma duc plin de speranta la profa, care imi serveste 2 vorbe total nelalocul lor…NU VEZIIIIIIII??? pe un ton numit “tampit”. am asteptat dupa motivul tampeniei, un tip care se bagase in fata fara sa ceara voie. Ce m-a enervat cel mai tare era ca nici nu intreba de nota sa, ci de a celor 3-4 colegi de banca…grupa, an, pahar…whatever! ok, astept, isi rezolva omul problema si intreb inca 1 data de mine. X de la Marketing 1. “Cum??” X de la Marketing 1, an 1! “6!!”. ok!! super bine!! dragut a fost momentul dupa, cand i-am dat profei carnetul fara sa-i spun nimic. raspunsul a fost: “ce vrei sa fac eu cu el???” hihi!! Sa-mi treceti nota!!! DA, atat de nota si de primul examen! nu mai vreau sa aud de statistica! “Nici o problema!! , ar zice cineva…”dai de cercetari de marketing in anii 2 si 3..:))” 
Tot ieri, am trecut prin centru sa-mi las niste carti la biblioteca si am dat peste o gramada de mese “comunale”, dozatoare de bere, gratare pentru mici si carnati, scene pentru muzica. Ieri a inceput Festivalul Berii . Exact cand imi facusem si eu program de sala de lectura! (biblioteca este exact in livada Postei , la 10m de perimetrul festivalului!!)
mai sunt fericit (cateva procente!!)…ieri am gasit pe un forum numele pieselor soundtrack ale reclamelor care imi plac (advertising-un post distinct mai incolo!!!) asa ca, fara pic de rusine , am cautat pe DC…si cel mai mandru sunt de Huddle Formation cu “the Go! team” melodia soundtrack pentru ultima reclama R-telecom!! am mai descoperit si The Verve -Bitter Sweet Simphony…excelent!
azi, e deja 9.20, am sa ma duc pe colina, sa vad niste rezultate pentru 2 colege, am sa vad atmosfera din livada, poate se poate invata la sala de lectura,am sa-mi beau ceaiul de salvie cu lamaie si am sa mai dorm…atat. 
ps: am uitat sa scriu despre luna superba de azi-noapte. chiar ma gandeam…nu au nevoie de om pe luna?? m-as duce!!! :) ) atat. 


Leave a Reply

(insereaza codul din stanga)
Weblog

Toate drepturile rezervate Weblog.ro

X