where’s the lemon, dude????

1 septembrie 2006
m-am apucat de invatat. de mult am eu ganduri asa de mari. fac aia si aia si aia si aia si…nimic…pana astazi chiar nu am facut nimic! nu tu citit, ce sa mai vorbesc de invatat! astazi, probabil cu gandul la ziua de luni, am facut si fise, am citit si despre birocratia lui max weber, am dat si definitia societatii si am spus si de ce revolutia este cea mai radicala miscare sociala.m-am uitat si la pagina 81 si la pagina 223..am facut deestule azi..
tot astazi am schimbat ceaiul.tot de lamaie, alta firma.Fares.srl. lamaia chiar se simte, desi  ingredientele sunt exact aceleasi. nu mai inteleg si nici nu mai vreau sa inteleg ceaiul de lamaie. poate am sa-l schimb cu unul de fructe de padure.sau de salvie .Zice lumea ca face bine la gat. si-asa nu pot sa inghit de vreo 2 zile…cam atat.mai scriu.mai incolo.
 
am revenit. in aceeasi insemnare..e ora 11.28 si mi-e somn, am fost la magazin si mi-am luat salvie si rom, paine si vinete …asa, cateva, sa le coacem..am baut si ceaiul, salvia e un pic mai mult amara in combinatie cu o lingurita de rom asa ca am adaugat niste zahar cu vanilie.  la tv e muzica populara si nimeni nu-l asculta: ana doarme (cred!)…si eu…eu..mi-am verificat adresa de mail pentru ca primisem o instintare pe telefon. abia cand am vazut mesajul mi-am adus aminte ca acum vreo 2h citisem o scriere pe site-ul “dilema  veche” despre…organizatii..cautasem lucruri interesante despre birocratia lui weber, max si am dat peste o scriere a mihaelei vlasceanu.O tipa care este foarte mult citata in cartea de sociologie …pe care am intors-o pe toate partile pentru examenul de luni. ora 17. gata. ma duc sa ma culc. sa visam la…stele fosforescente!! apropo… 
 

Tags:Leave a Reply

(insereaza codul din stanga)
Weblog

Toate drepturile rezervate Weblog.ro

X